Author Topic: Help with configuration  (Read 3221 times)

Alessandro Patricio

  • VIP
  • New
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Help with configuration
« on: November 26, 2015, 08:22:30 PM »
Hello All,

Currently I have the following scenario

Desktop (with OpenVPN) -> LAN Network -> wanos -> router -> Internet -> router -> firewall (Endian with OpenVPN Server) -> wanos (Router Mode) -> LAN Network - -> Server
IP from my desktop - 172.16.23.10/24
IP VPN in from my desktop - 172.16.4.2/24
Remote IP from LAN - 192.168.1.0/24
From IP Server - 192.168.1.2/24

All network avaliable and pingable, but dont work.

I'm looking on the page sessions but get no connection.

Questions:

1 - How do I set to work on wanos edge mode?
2 - I have to create a rule to start the optimization? If so where should I do?

Wanos team, I am working on a project which will have about 800 customers accessing my application that is web today, but to get Converser the CIO to buy the solution
have to show in the laboratory, I need a help to achieve.

Best Regards

ahenning

  • Team Wanos
  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 629
    • View Profile
Re: Help with configuration
« Reply #1 on: November 27, 2015, 10:30:15 AM »
Hi Alessandro.

The challenge with the design is that the openvpn from the desktop encrypts the traffic. By the time the encrypted traffic reaches the first Wanos, it is already encrypted. What I propose is that we can look at enabling openvpn from Wanos:

Desktop-> LAN Network -> wanos (with OpenVPN)  -> router -> Internet -> router -> firewall (Endian with OpenVPN Server) -> wanos (Router Mode) -> LAN Network - -> Server
CCIE RS, CCIE SP, Mnet&sys

Note: Forum posts may be outdated. Please see the latest documentation at wanos.co/docs