Author Topic: traffic policy missing ip and port pair  (Read 2573 times)

peter

  • Contributor
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 51
    • View Profile
traffic policy missing ip and port pair
« on: April 17, 2015, 07:53:29 AM »
Hi,

We have situation that certain traffic between two IPs need to be bypassed.  But,existing traffic policy seems missing port option.
Please help out and thanks very much.

ahenning

  • Team Wanos
  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 625
    • View Profile
Re: traffic policy missing ip and port pair
« Reply #1 on: April 17, 2015, 09:55:30 AM »
Hi Peter, I'm not sure I understand. Is a screenshot of the problem possible?
CCIE RS, CCIE SP, Mnet&sys

Note: Forum posts may be outdated. Please see the latest documentation at wanos.co/docs

peter

  • Contributor
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 51
    • View Profile
Re: traffic policy missing ip and port pair
« Reply #2 on: April 20, 2015, 09:25:48 AM »
Sorry i did not make it clear.

For example:

App1 with port11 running on ip1  goes to ip2 with port12
App2 with port21 running on ip1  goes to ip2 with port22

Traffic App1 needs to be optimized
Traffic App2 needs not to be optimized

current traffic policy fields only allows to enter ip only

Thanks

ahenning

  • Team Wanos
  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 625
    • View Profile
Re: traffic policy missing ip and port pair
« Reply #3 on: April 20, 2015, 10:01:17 AM »
Hi Peter,

TCP/UDP Ports are available. See the screenshot:


CCIE RS, CCIE SP, Mnet&sys

Note: Forum posts may be outdated. Please see the latest documentation at wanos.co/docs