Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Troubleshooting / Re: 4.2.4 testing tunnel mode over sonicwall issue
« Last post by lmolina on November 20, 2018, 05:34:37 AM »
Hi ben90,

I believe that you're referring to - http://wanos.co/docs/docs/wanos-admin-guide/deployment/tunnel-mode/ correct?

Can you share your Wanos config and your VM configuration(s) on both sites?

Thanks!
2
Troubleshooting / Re: 4.2.4 testing tunnel mode over sonicwall issue
« Last post by JohnNicholas on November 19, 2018, 01:34:16 PM »
Hi Ben,

I am not 100% sure what the problem is. Could you explain it in a bit more detail?

If I understand correctly, your tunnels are configure and the tunnel traffic flows correctly over Wanos e.g. PC -> Wanos-1 -> Wanos-2 -> Server.
And this is true from both directions? E.g. Server -> wanos-2 -> wanos-1 -> PC

If so, then the configs are correct and the firewalls are allowing the tunnel traffic to pass, which leads me to the first sentence, I am not sure what the issue is being experienced. Would be glad to help, just need some more info.

Perhaps check license status?
3
Troubleshooting / Re: 4.2.4 testing tunnel mode over sonicwall issue
« Last post by ben90 on November 15, 2018, 01:21:29 PM »
Hi John,

Tunnel policy
main office IP 10.0.2.62    | 1000=0.0.0.0/0,-,Default2=10.1.0.0/16,1,,10.1.2.62,
remote office IP 10.1.2.62 | 1000=0.0.0.0/0,-,Default2=10.0.0.0/16,1,,10.0.2.62,
encapsulation on both side UDP

tracert on both side going through local wanos instance under 1ms before hitting requested device.

site to site vpn configured through sonicwall, wanos ip's have unrestricted access on protocols on lan>vpn and vpn>lan on both firewall rules.

Thanks


4
Troubleshooting / Re: 4.2.4 testing tunnel mode over sonicwall issue
« Last post by JohnNicholas on November 15, 2018, 12:44:05 PM »
Hi Ben,

Please share:
tunnel policy config
tunnel encap setting on both ends
traceroute between the test machines, from both directions
Is there a VPN between the Firewalls? If not, how are the FWs NAT configured to get the tunnel public peering IP to the private Wanos IP.
5
Troubleshooting / 4.2.4 testing tunnel mode over sonicwall issue
« Last post by ben90 on November 15, 2018, 09:53:32 AM »
Hi,

Ive just been testing wanos 4.2.4 with a trial license between two sites, i believe Ive followed the instructions correctly. ive set it up in tunnel mode, added the gateway running over udp (but ive tried others), added a tunnel policy to point to the other wanos ip address and subnet.

As this is in test the config on the servers is set via specific static route rather than standard gateway change.

servers/pc's <-> wanos vm <-> firewall <->router<->internet<->router<->firewall<->wanos vm<->servers/pc's

ive enabled wanos ips to have full access to all protocols to each other, but i cannot seem to get them communicating with each over, and nothing appears in the wanos peer list.

any ideas?

6
Troubleshooting / Re: Optimised traffic not passing
« Last post by lmolina on October 19, 2018, 06:35:52 AM »
Hi Karl,

Make sure that all Peers are on the same version. Putting this here for quick reference - http://wanos.co/docs/docs/wanos-admin-guide/configuration/software-update/
7
Troubleshooting / Re: Optimised traffic not passing
« Last post by JohnNicholas on October 18, 2018, 08:24:25 AM »
Hi Karl,

Yes, there was a similar issue that was resolved in v.4.2.3. It might be related if running < 4.2.3
8
Troubleshooting / Optimised traffic not passing
« Last post by karlfoley on October 18, 2018, 08:00:33 AM »
We have had an issue where WanOS stopping passing optimised traffic after a patch reboot.
We had to reboot the server again to get optimised traffic flowing.
Has anyone else seen this behaviour, and how to troubleshoot to prevent it happening again.
9
Troubleshooting / Re: TXP-X : How To Verify?
« Last post by JohnNicholas on September 13, 2018, 10:28:27 AM »
Yes, in bridge mode all the devices can actually be in the same subnet.

Quote
iPerf3 - optimized and accelerated I hit 103Mbps on the LAN Tx, optimized to 8.4Mbps on the WAN Tx.
That looks promising.

Any break through with the Dicom protocol?
10
Installation / Re: Free Express throughput
« Last post by JohnNicholas on September 13, 2018, 10:24:17 AM »
Hi Leeson,

"Are you already do this?"
This question is not clear.

To get a new key see Activate License
Pages: [1] 2 3 ... 10